Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terhenti Disini - Asfan best.......

Assalamualaikum...
Entry kali nie nak jiwang sikit leh tak ?...huhuhu..Kali ini nak criter pasal lagu Terhenti Disini nyanyian oleh Asfan.Nak dijadikan cerita, En AL sudah feeling la walaupun takde awek ek..(awek2 single sila berkenalan ngan En AL ek).hohhohooh...Lagu nie dgr time tgk citer Akasia Nora Elena yang pelakon dia tu Siti Saleha...Siti Saleha ni wow...uhhuuhh


Sape Asfan??
Nor Rasfan Shah b. Shaah Rudin atau lebih akrab disapa sebagai Asfan, merupakan percaturan terbaru Alibi Music. Punya pengaruh muzik daripada David Cook, Adam Lambert, Dave Hollister. Bakal muncul dengan single ciptaan Aryan sani (Kalysa) berjudul ”Terhenti Disini”…sos

Tak banyak info yang diporelehi, ape yang En AL jumpa...dia adalah seorang bakal penyanyi yang baru hendak kuar album. Lagu Terhenti DiSini juga pernah dijadikan OST Lagenda Budak Setan tp macam tak famous je...:)





Jom download sini MP3: Terhenti Di sini - Asfan


Lirik :
Sedangku membaca wajahmu
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
Jika kau fahami isi hatiku
Ku tak ingin waktu henti tanpamu

Dirimu menyalahkan sebuah erti

Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Andai kau dapat memahami

Bahawa ku menangung semua ini
Bukan niatku ingin kau pergi
kerna ku masih terhenti di sini

Dirimu menyalahkan sebuah erti

Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Tiada daya untuk ku lakukannya

Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

Dirimu menyalahkan sebuah erti

Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Tiada daya untuk ku lakukannya

Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta 

jiwang ka??hoohohh

En AL : jiwangg kan...:P

12 comments:

~~kimz~~ said...

aku suke gak lagu nie... cite nora elena...x pernah misss...

sebenarnya seth tu yang rogol dia... hehehehe..

En AL said...

tu la..hohoh...nak awek macma siti saleha boleh??kah3x

~~kimz~~ said...

cantik kan dia.. adoii.. dapat awek cam tu ..konfom mak aku terima.. hahahahaha..

En AL said...

mak ko terima tapi aku akan jadi penghalangnyer...hhuuhuh

piang said...

Tipu ar xde awek...hahaha

En AL said...

siot rr..btul la wei...

syafiqsulaiman said...

carik la awek..

doeyork said...

lagu terhenti disini ni mmg jiwang...namun aku cuba cari chord dia sbb aku search kat google tp xde org buat lg...aku budak baru belajar..kalu ada silap mintak betulkan..tq...enjoy


G#m F# B
Sedangku membaca wajahmu
G#m F# B
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
G#m F# B
Jika kau fahami isi hatiku
G#m F# B
Ku tak ingin waktu henti tanpamu

CHORUS
E B Gm F#
Dirimu menyalahkan sebuah erti
E B Gm F#
Tapi diriku masih terhenti di sini
E B Gm F#
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
E B Gm F#
Namun diriku masih terhenti di sini

G#m F# B
Andai kau dapat memahami
G#m F# B
Bahawa ku menangung semua ini
G#m F# B
Bukan niatku ingin kau pergi
G#m F# B
kerna ku masih terhenti di sini

E B Gm F#
Dirimu menyalahkan sebuah erti
E B Gm F#
Tapi diriku masih terhenti di sini
E B Gm F#
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
E B Gm F#
Namun diriku masih terhenti di sini

G#m F# B
Tiada daya untuk ku lakukannya
G#m F# B
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
G#m F# B
Tiada daya untuk ku lakukannya
G#m F# B
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

E B Gm F#
Dirimu menyalahkan sebuah erti
E B Gm F#
Tapi diriku masih terhenti di sini
E B Gm F#
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
E B Gm F#
Namun diriku masih terhenti di sini



G#m F# B
Tiada daya untuk ku lakukannya
G#m F# B
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
G#m F# B
Tiada daya untuk ku lakukannya
G#m F# B
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

Anonymous said...

suke luv u la..

Anonymous said...

asfan ni orang Malaysia ka or dr seberang?

En AL said...

orang malaysia

Anonymous said...

While I look at your face
Your smile means something
And if you understand my heart
I won't let time stop without you.

You hide a meaning
But I am still here
And I still can't figure out my road
But I'm still here.

If you can understand
That I carry all these
And it's not my intention to let you go
But I'm still here.

You hide a meaning
But I'm still here
And I still can't figure out my road
But I'm still here.

No will to do what I have to
You've arrived
When I still have love.

You hide a meaning
But I'm still here
And I still can't figure out my road
But I'm still here.

No will to do what I've to
You've arrived
When I still have love
No will to do what I've to
You've arrived
When I still have love.

When I still have love...

Post a Comment

HANYA PANDANGAN PERIBADI PENULIS.
SUDAH BACA?? COMMENT LA SIKIT.
COMMENT ANDA AMATLAH DIHARGAI.TQ.