Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak duit tak?? En AL bagi 1 Trillion kata Jutawan kan...:P

Duit Duit Duit...dimanakah ko duit...???
Sapa tahu mana tempat senang cari duit ek ...Tak pernah cukup la duit nie kan kan kan....hohooh..
Time dapat gaji je, rasa macam orang kaya skejap ..hahahha ..Mula2 niat nak simpan sebahagian dari duit gaji tu tp  pastu korek sikit2 dan habisla duit tu....Last2x, duduk la melopong nak tunggu hujung bulan balik...Padan muka  ye tak..hahhaha....:P

p/s : situasi di atas adalah normal bagi pekerja2x yang makan gaji + tak de claim langsung...makan basic je..( ini bukan En AL tau).hahahha..

Pernah tgk tak rupa 1 Trillion Dollar. Cuba korang bayangkan macam mana rupenyer. 
Boleh tak bayangkan macam mana bentuk nyer ni??? Fikirlah sekejap...:P
Kalau tak leh gak, jom layan entry dari kt sini. 
Credit to blogserius.

Ini rupa 100 dollar



Ini pula 10 000.




Ini pula 1 juta. Tak banyak bukan? Boleh diisi kedalam beg galas pergi sekolah




100 Juta......




1 Billion



dan ini....... 1 TRILLION. dayyum!



En AL : Dapat RM 1 millions je  dah cukup kan...tak yah dolllar2 ni...amin...ehheheh

2 comments:

syafiqsulaiman said...

klo dapat 1 juta,,
perhh..!
mmg sedap ar..

sembangumum said...

1 trillion..huhu..ada dua tingkat tu..mmg aku x kerja la klu ada 1 trillion..heheh

Post a Comment

HANYA PANDANGAN PERIBADI PENULIS.
SUDAH BACA?? COMMENT LA SIKIT.
COMMENT ANDA AMATLAH DIHARGAI.TQ.